Muffins de omelette con cebolla cambray

Muffins de omelette con cebolla cambray

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 piezas

Składniki

  • aceite de oliva para engrasar
  • 250 g de cebolla cambray en aros (1 cm)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 60 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 4 huevos
  • ½ cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida
  • 1 cda de vinagre balsámico

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 0.2 mg
Białko 8 g
Kalorie 587.8 kJ / 140.5 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...