Panna cotta allo yogurt greco e pesche

Panna cotta allo yogurt greco e pesche

4.4 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 bicchieri

Składniki

Panna cotta
  • 100 g di latte intero
  • 200 g di yogurt greco
  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
  • 250 g di panna (35% di grassi)
  • 6 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e strizzati
Coulis alle pesche
  • 500 g di pesche nettarine sbucciate e in quarti
  • 50 g di zucchero
  • 40 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Białko 4.1 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...