Urządzenia i Akcesoria
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Coulis di fichi
-
250 g di fichi la polpa
-
60 g di acqua
-
1 cucchiaio di succo di limone
-
40 g zucchero
Gelato al Gorgonzola
-
250 g di Gorgonzola a pezzi
-
250 g di latte intero
-
200 di panna (min. 30% di grassi)
-
30 g zucchero
-
10 g di amido di mais (maizena)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.5 g
Kalorie
1459.7 kJ /
348.8 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Tzatziki
20 min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 godz. 30 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 godz. 20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Maionese al curry
15 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Tapenade
10 min
Mousse di cachi
2 godz. 10 min