Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 167 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema all'aglio
50 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Maionese
10 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Salsa barbecue
20min
Gelato al Parmigiano reggiano
10ωρ. 40 λεπτ.
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Maionese al curry
15 Min
L'originale salsa barbecue
2 Std. 5 Min