Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 167 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney di mango
20 Min
Maionese
10 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Burro Montpellier
Brak ocen
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Éclair all'arancia
7h
Gazpacho
15 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Salsa tartara
10 Min
Tzatziki
20 Min