Salsa peverada

Salsa peverada

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
130 g

Składniki

  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
  • 30 g di salame (opcjonalnie) veneto tipo Soppressa, a cubetti
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • ½ limone il succo, spremuto fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 130 g

Białko 34.2 g
Kalorie 2176 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 40.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...