Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di zucchero
- 500 g di latte
- 40 g di farina di castagne
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
- 1 cucchiaio di Rum
- castagne cotte e pelate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dessert alla ricotta e pere in cocotte
45 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Flødeboller alla vaniglia e caramello (senza lattosio)
Keine Bewertungen
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5 Std. 40 Min
Nociata Sabina
1 godz. 30 min
Zabaione (TM6)
15 Min
Composta di castagne, pere e vaniglia
35 min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Panforte
1h
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 godz. 30 min
Castagnaccio
1h