Crumble di mele e ciliegie

Crumble di mele e ciliegie

4.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 80 g di farina tipo 00
  • 80 g di farina di mandorle
  • 70 g zucchero
  • 90 g di burro di mandorle (vedere consigli)
  • 200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 600 g di ciliegie denocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.8 g
Kalorie 1527 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...