Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di mandorle
- 70 g di zucchero
- 90 g di burro di mandorle (vedere consigli)
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
- 600 g di ciliegie denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Crème caramel cocco e banana
5h
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Tiramisù ricotta e mirtilli
5 Std. 15 Min
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1j
Crumble di mele e grano saraceno
6 Std. 20 Min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1j
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1j 30 menit
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 godz. 20 min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 menit
Apple crumble (Crumble di mele)
1j