
Urządzenia i Akcesoria
Tort z bitą śmietaną, truskawkami i malinami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 kawałków
Składniki
Biszkopty
-
jajek8
-
cukru250 g
-
mąki pszennej250 g
-
proszku do pieczenia1 ½ łyżeczki
-
soli2 szczypty
Bita śmietana i dodatki
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki600 g
-
truskawek, świeżych200 g
-
cukru10 g
-
malin, świeżych120 g
-
cukier puder do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE TORTY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Biszkopt
1 godz. 50 min
Kokosowa bita śmietana
5 min
Trifle truskawkowe z kremem mascarpone
50 min
Babeczki z kremem budyniowym i owocami (Papavero)
2 godz. 50 min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4 godz. 40 min
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2 godz. 55 min
Tort
3 godz. 10 min
Bita śmietana
10 min
Polewa czekoladowa
10 min
Tort brownie z solonym sosem karmelowym i bitą śmietaną
3 godz. 50 min
Zielony tort biszkoptowy (green ombre naked cake)
3 godz.