
Urządzenia i Akcesoria
Dżem truskawkowo-jabłkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 słoiki
Składniki
-
truskawek, świeżych600 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki300 g
-
cukru150 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego40 g
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
313.5 kcal /
1311.7 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
80.5 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska