Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie orzechów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
200 g orzechów, mieszanych np. laskowych, włoskich
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
2650.3 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grasica cielęca z cebulą dymką
3h
Kruszenie kostek lodu
5min
Bułka tarta
5min
Mielenie mięsa
35min
Cukier puder
5min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min