Rozdrabnianie orzechów

Rozdrabnianie orzechów

4.9 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g

Składniki

  • 200 g orzechów, mieszanych np. laskowych, włoskich

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 4 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 2650.3 kJ / 633 kcal
Tłuszcz 60.5 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...