
Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie orzechów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
orzechów, mieszanych np. laskowych, włoskich200 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
633 kcal /
2650.3 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
60.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kruszenie kostek lodu
5 min
Bułka tarta
5 min
Mielenie mięsa
35 min
Cukier puder
5 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min
Sos pieczarkowy
40 min