
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
80 g brązowego cukru
-
400 g truskawek, świeżych
-
300 g arbuza bez pestek, pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 porcji
Kalorie
551.2 kcal /
2307.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
135.7 g
Błonnik
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Slush arbuzowy
5 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Rajski sorbet owocowy
5 min
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Sorbet z truskawek
1 godz.