
Urządzenia i Akcesoria
Tort z masłem orzechowym
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 kawałków
Składniki
Spody
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
cukru150 g
-
brązowego cukru250 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżka
-
śmietany, 36% tłuszczu200 g
-
jajka2
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki100 g
-
mąki pszennej350 g
-
proszku do pieczenia1 ½ łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
Krem z masła orzechowego
-
cukru150 g
-
serka śmietankowego800 g
-
masła orzechowego miękkiego450 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
577 kcal /
2413 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE TORTY
10 Przepisów
Polska
Polska