Urządzenia i Akcesoria
Mrożona kostka z musem truskawkowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 porcji
Składniki
-
230 g orzechów nerkowca
-
300 g wody gorącej
-
200 g wiórków kokosowych
-
70 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
1 łyżka skórki z cytryny otartej, ekologicznej, bez białych błonek
-
350 g truskawek, świeżych
-
40 g oleju kokosowego płynnego
-
30 g miodu płynnego
-
½ łyżeczki ekstraktu z wanilii naturalnego
-
1 szczypta soli
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 porcji
Białko
57.2 g
Kalorie
13581.1 kJ /
3243.8 kcal
Tłuszcz
268.9 g
Błonnik
62.6 g
Węglowodany
232.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Suflety z owocami leśnymi
50 min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Suflet malinowy z angielskim kremem
1 godz. 15 min
Ciasto z truskawkami
8 godz. 30 min
Ciasto z truskawkami i bitą śmietaną
2 godz. 20 min
Sernik z tofu (tofurnik)
4 godz. 40 min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 min
Tiramisu Caffé Latte
1 godz. 30 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Mroźne ciasto kokosowe
5 godz. 15 min
Tiramisu bez laktozy
12 godz. 40 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min