Urządzenia i Akcesoria
Financiery orzechowe z malinami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 sztuk
Składniki
-
180 g cukru
-
90 g malin, mrożonych
-
125 g masła klarowanego podzielonego na kawałki
-
150 g mąki orzechowej
-
75 g mąki pszennej
-
1 szczypta soli
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia (2 g)
-
265 g białek (ok. 9 białek)
-
100 g pasty orzechowej (patrz wskazówka)
-
40 g miodu płynnego
-
50 g migdałów, w płatkach50 g migdałów, w słupkach
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 sztuk
Sód
804.5 mg
Białko
97.9 g
Kalorie
16966 kJ /
4055 kcal
Tłuszcz
256.8 g
Błonnik
32.2 g
Tłuszcz nasycony
91.3 g
Węglowodany
372.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Babeczki makowo-marcepanowe
2 godz. 20 min
Bezowe duszki
3 godz.
Owoce w papilotach
20 min
Donaty z mąki gryczanej z kremem waniliowym
1 godz. 35 min
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
1 godz. 50 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Tort naleśnikowy
6 godz. 30 min
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Sushi z kaszy bulgur z łososiem
1 godz. 20 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min