
Urządzenia i Akcesoria
Dżem z melona
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 słoiki
Składniki
-
melona kantalupa tylko miąższu, pokrojonego na kawałki800 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
-
cukru żelującego 2:1500 g
-
sherry40 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
825 kcal /
3496 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
198 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem z winogron
30 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Dżem z ciemnych winogron
1 godz. 50 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min