Urządzenia i Akcesoria
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
boiling water
-
ripe tomatoes300 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
arborio rice150 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.2 g
Kalorie
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Fruit purée (apple)
15 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 godz.
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min