Cheesy tomato risotto (10-12 months)

Cheesy tomato risotto (10-12 months)

2.9 124 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • boiling water
  • ripe tomatoes
    300 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • cauliflower cut into florets
    200 g
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • arborio rice
    150 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358.3 kcal / 1504.8 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 34.3 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...