Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín

Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín

3.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
10 raciones

Składniki

  • 400 g de cebolla roja cortada en rodajas
  • 800 g de calabacín pelado y cortado en rodajas
  • 250 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vinagre de vino blanco
  • 30 g de azúcar
  • 20 g de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1 g
Kalorie 555 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...