Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
TM31 TM5 TM6

Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín

3.4 (7 ocen)

Składniki

  • 400 g de cebolla roja cortada en rodajas
  • 800 g de calabacín pelado y cortado en rodajas
  • 250 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vinagre de vino blanco
  • 30 g de azúcar
  • 20 g de sal

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
555 kJ / 132 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy