![Thunfischmousse Thunfischmousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7E88A981-123B-4D36-9F5A-A9467B1C6C3B/Derivates/B17286F6-40F0-475B-B669-E26E49E59173.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Dosen Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. je 150 g), abgetropft
- 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 250 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Forellencreme
10 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Putello Tonnato
4h
Tapenade
5 Min
Oliven-Paté
5 Min
Thunfischcreme
5 Min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min