Urządzenia i Akcesoria
Thunfischmousse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. je 150 g), abgetropft2 Dosen
-
Sardellenfilets, in Öl abgetropft4
-
Ricotta250 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
594 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Forellenmousse
5 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Lachs-Tatar
5 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Thunfischcreme
5 min
Thunfisch-Tapenade
5 min