Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
Cocktailsauce
- 15 g Limettensaft
- 40 g Mayonnaise
- 50 g Ketchup
- 1 EL Orangenlikör (z.B. Grand Marnier)
- 80 g Sweet-Chili-Sauce
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1011 kJ / 241 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Scharfe Aioli
10 min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Garnelencocktail
30 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Lachs-Tatar
5min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Thunfischcreme
5min