Urządzenia i Akcesoria
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
Frutti di Mare
-
Wasser1500 g
-
Salz1 TL
-
Meeresfrüchte TK400 g
Cocktailsauce
-
Limettensaft15 g
-
Mayonnaise40 g
-
Ketchup50 g
-
Orangenlikör (z.B. Grand Marnier)1 EL
-
Sweet-Chili-Sauce80 g
-
Koriander abgezupft3 Stängel
-
Zucker1 TL
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1011 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 godz.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 godz.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Lachs-Tatar
5 min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min