Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco
- 30 g de sucre roux
- 1 g d'agar-agar (1 sachet)
- 450 - 500 g de kiwis, épluchés
- 125 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 858 kJ / 206 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacottas aux épices
4h 30 min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Crumble banane, coco et pain d'épices
55min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Pannacotta au melon
2h 15min
Tiramisu à la banane
12 godz. 15 min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min