![Pannacotta coco-kiwi Pannacotta coco-kiwi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61B3A027-29FE-4233-960E-D3B8B9D5CCF2/Derivates/059c9306-6f17-4886-998a-58c384415a04.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco
- 30 g de sucre roux
- 1 g d'agar-agar (1 sachet)
- 450 - 500 g de kiwis, épluchés
- 125 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 858 kJ / 206 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Entremets mangue-coco
2j 25 menit
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Crème caramel au tofu soyeux
2j 25 menit
Risotto au curry et noix de coco
35min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min