Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner

Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner

4.4 197 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
20 tranches

Składniki

  • 4 œufs blancs et jaunes séparés
  • 400 g d'épinards frais ébouillantés, bien essorés et séchés
  • 50 g de yaourt à la grecque
  • 35 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 c. à café de sel
  • 450 g de fromage à tartiner
  • 1 c. à soupe de moutarde au miel
  • 150 g de saumon fumé détaillé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 6 g
Kalorie 444 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...