Crumble pomme, mangue et canneberge
TM31 TM5 TM6

Crumble pomme, mangue et canneberge

4.5 (48 ocen)

Składniki

  • 120 g de farine de blé
  • 50 g de flocons d'avoine
  • 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 80 g de cassonade
  • 300 g de pommes, coupées en morceaux
  • 300 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • 70 g de canneberges déshydratées
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1224 kJ / 291 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
42.7 g
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy