Crumble pomme, mangue et canneberge

Crumble pomme, mangue et canneberge

4.5 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 120 g de farine de blé
  • 50 g de flocons d'avoine
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 80 g de cassonade
  • 300 g de pommes coupées en morceaux
  • 300 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 70 g de canneberges déshydratées
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.3 g
Kalorie 1224 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 42.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...