Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon finely grated zest only1
Shortcrust Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced (1 cm)100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water chilled60 g
Filling
-
fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish200 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
cider vinegar30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
Swiss chard stalks removed, thinly sliced30 - 40 g
-
green olives (opcjonalnie) pitted16
-
large eggs2
-
whole milk30 g
-
whipping cream30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Pecorino Crisps
-
dried fennel seeds2 tsp
-
pecorino cheese cut in pieces (3 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
1861 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Sicilian Caponata
30 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Quick Cheese Soufflés
45 min