Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Melanzane ripiene light
1 Std.
Frittata di spinaci al forno
45min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Broccoli e salsiccia
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Stufato di agnello con finocchi
55 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Broccoli stufati
40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min