Urządzenia i Akcesoria
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
savoury yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Veggie 'Burritos'
20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea Pancakes
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min