Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)

Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)

4.3 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

Vegan 'Parmesan'
  • blanched almonds
    100 g
  • cashew nuts
    100 g
  • savoury yeast flakes (vegetarian)
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
Spaghetti
  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • dried wholewheat spaghetti
    350 g
  • fresh basil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • ripe avocados cut in pieces
    320 g
  • limes juice only (30 g)
    2
  • olive oil
    30 g
  • yellow cherry tomatoes quartered
    150 g
  • tinned sweetcorn drained
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 522 kcal / 2184 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...