Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
TM6 TM5

Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'

4.4 (69 ocen)

Składniki

Vegan 'Parmesan'

  • 100 g blanched almonds
  • 100 g cashew nuts
  • 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp garlic powder

Spaghetti

  • 1200 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 350 g dried wholewheat spaghetti
  • 20 g fresh basil
  • 2 garlic cloves
  • 320 g ripe avocados, cut in pieces
  • 2 limes, juice only (30 g)
  • 30 g olive oil
  • 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
  • 100 g tinned sweetcorn, drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2184 kJ / 522 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy