Urządzenia i Akcesoria
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min