Urządzenia i Akcesoria
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 godz. 10 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min