Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 150 gramů quinoy
- 100 gramů cherry rajčat, rozříznutých napůl
- 100 gramů kukuřice, sterilované bez nálevu
- 100 gramů salátové okurky, na kostky (1 cm)
- 150 gramů červené papriky, na kostky (1 cm)
- 100 gramů avokáda, na kostky (1 cm)
- 3 polévkové lžíce bylinkové směsi, čerstvé (např. koriandr, kerblík, petržel)
- 50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička agávového sirupu
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička kurkumy
- ½ čajové lžičky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35 min.
Gratinované cukety a rajčata
1h
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 godz. 20 min