Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů bílé cizrny, suché
- 200 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- ½ chilli papričky, čerstvé
- 20 gramů oleje
- 300 gramů jehněčího masa, na kostičky 2 cm x 2 cm
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky kari
- ½ čajové lžičky skořice
- 1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
- 1 čajová lžička dochucovací pasty masové
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nahrubo nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2889 kJ / 689 kcal
- Białko
- 34.15 g
- Węglowodany
- 48.47 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole po bretaňsku
35 min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Migas s papričkami Padrón
Brak ocen
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Cizrnové kuličky s dýní
25 Min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1óra 15p
Mexické fazole s krustou z polenty
1óra