Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů mléka
- 100 gramů kulatozrnné rýže
- 1 polévková lžíce vanilkového cukru
- 500 gramů třešní, čerstvých (viz Variace)
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- 50 gramů měkkého másla, na kousky, plus na vymazání
- 130 gramů cukru
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 1 balíček vanilkového pudingu, v prášku
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 500 gramů tvarohu
- 4 polévkové lžíce mandlových lupínků
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žemlovka s tvarohem
1h 30min
Borůvkový dort s mascarpone
3h 10min
Moučník z ovesných vloček, datlí a pražených arašídů
1h 20min
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1h 45min
Kokosové lanýže z jáhel a bílé čokolády
1 Std. 15 Min
Sváteční ořechovo-jablečné řezy
2h 45 min
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1 Std. 15 Min
Máslové bochánky
30 min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1h 20min
Kokosové řezy s nugátovou náplní
2h