Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1894 kJ / 452 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 68.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 19.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 godz.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Fazolové placičky
10h 30min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Čočkové biftečky s mrkví
50min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min