Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 confiseries au caramel, type Carambar
- 1000 g de boisson végétale à l'amande
- 6 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait
1h
Semoule au chocolat
50min
Gâteau de semoule
2h 45min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Crème au chocolat
3h 25min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Crème au lait de coco
15min
Délice au Carambar
2h 30min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Œufs au lait
50min