Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait aux Carambar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
1000 g de boisson végétale à l'amande
-
6 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.3 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'œuf
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Semoule au chocolat
50 min
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Riz au lait
1 godz.
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Œufs au lait
50 min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1 godz. 25 min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait au caramel
55 min