Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait aux Carambar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
1000 g de boisson végétale à l'amande
-
6 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.3 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'œuf
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Crème au lait de coco
15 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Entremets chocolat-noisette
2 Std. 30 Min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Œufs au lait
50 Min
Riz au lait
1 Std.