Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
lub 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Białko
- 54.1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 895.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nouilles chinoises et légumes au curry
20min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Poulet à la pékinoise
45min
Tom Yam
30min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45min
Riz Biryani
45min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Moqueca de poisson à la farofa
50min
Pad Thaï
50min
Couscous marocain
50min
Laap de bœuf
1h 30min