Poulet aux gombos à la brésilienne

Poulet aux gombos à la brésilienne

3.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de gombos verts frais
    300 g
  • le jus d'un citron jaune
  • piment rouge frais épépiné
    1
  • d'oignon coupé en morceaux
    100 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
    1140 g
  • de fond de volaille
    1 c. à café
    1 cube de bouillon de poule
  • de tomates concassées en conserve
    150 g
  • de bière pur malt
    50 g
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de vinaigre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 581.3 kcal / 2432.3 kJ
Białko 54.1 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 895.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...