Urządzenia i Akcesoria
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
25 pezzi
Składniki
-
250 g farina 380 w (vedere varianti) q.b. per infarinare
-
80 g di acqua
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
-
2 ½ g di malto in polvere d'orzo o liqudo
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di sale
-
80 g di cubetti di ghiaccio
Terminare la preparazione
-
200 g di semi di sesamo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tigelle
3sa 50 dk
Grissini torinesi
1sa 35 dk
Mantovanine
2sa 45 dk
Panini rosette
23sa 20 dk
Pane alla soia
3sa 10 dk
Grissini stirati
2sa
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3sa 35 dk
Katmer (panini sfogliati turchi)
5sa 30 dk
Grissini integrali al rosmarino
2sa 50 dk
Spighette al kamut
3sa 55 dk
Ciabatte (di Luca Montersino)
14sa 15 dk
Grissini di pane
4sa