Urządzenia i Akcesoria
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
25 pezzi
Składniki
-
250 g farina 380 w (vedere varianti) q.b. per infarinare
-
80 g di acqua
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
-
2 ½ g di malto in polvere d'orzo o liqudo
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di sale
-
80 g di cubetti di ghiaccio
Terminare la preparazione
-
200 g di semi di sesamo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissini di avena
1 Std. 15 Min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Grissini integrali al rosmarino
2 Std. 50 Min
Grissini di pane
4 Std.
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Grissini stirati
2 Std.