Wersje kompatybilne
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 282 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Red velvet cake
1h 15min
Cioccolato temperato
15min
Cioccolato plastico
12h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min
Glassa al cioccolato
20min
Pasta Choux
2h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h