Wersje kompatybilne
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 282 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema al burro al cacao
10min
Pasta Choux
2h
Albumi montati a neve
5min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Lemon meringue pie
3h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Profiteroles
2h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Macaron al cioccolato
24h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min