Urządzenia i Akcesoria
Squid ink pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 godz. 55 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Sushi donuts
50 min
Falernum syrup
48 godz. 20 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Rabbit stew
1 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Four Heavenly Kings
Brak ocen