Urządzenia i Akcesoria
Squid ink pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Dashi - Japanese stock
45 min
Grilled Fish with Mango Sambal
Brak ocen
Hojicha Canelé
1 godz. 20 min
Spam
1 godz. 15 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min