Urządzenia i Akcesoria
Squid ink pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 godz. 30 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Paleo Baking Powder
5 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min