Squid ink pasta
TM6 TM5 TM31

Squid ink pasta

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g plain flour, plus extra to dust
  • 2 eggs
  • 8 g squid ink (see Tips)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • sea salt
  • water, to boil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1015 kJ / 242.6 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
38.3 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
1.4 g
Sód
99.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy