Urządzenia i Akcesoria
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
cardamom pods crushed3
-
whole cloves4
-
chilli powder1 tsp
-
ground ginger1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
canned diced tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
sea salt2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (4 cm)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1371.5 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2248.6 kJ /
537.4 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Lamb korma
4 godz.
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Mozambican chicken curry
35 min
Chicken korma
45 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
South African curry mince
45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.