Urządzenia i Akcesoria
Achcharu (pickle)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
368 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
270.4 kJ /
64.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Hash browns
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Mushroom stock paste
1 godz. 35 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Hoi sin sauce
15 min
Hot and sour soup
55 min
Asian dipping sauce
25 min
Espresso "baked" beans
35 min