Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Białko
- 10.13 g
- Węglowodany
- 17.59 g
- Tłuszcz
- 33.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 min
Skin Glow Detox Juice
10min
Pearl rice meatballs
Brak ocen
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Gefilte Fish
1h 10min
Lemon hibiscus iced tea
2 godz. 30 min
Heat-Treated Eggs
20min
Veal in tuna sauce
Brak ocen
Steak tartare
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Classic Swiss Fondue
15min