Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
TM6

Fillet with Rice, Almonds and Cranberries

4.8 (4 oceny)

Składniki

Rice

  • 285 g basmati rice
  • 765 g water
  • 225 g coconut milk
  • 225 g chicken stock
  • 1 tsp turmeric, dried, ground
  • 1 tsp salt, to taste
  • 45 g butter, salted, in pieces
  • 100 g almonds, flaked, toasted
  • 60 g cranberries, dried

Sauce, Asparagus and Fillet

  • 700 g tomatoes, ripe, quartered
  • 10 basil leaves, fresh, large
  • 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 15 g sugar
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 100 g onions, quartered
  • 1 beef tenderloin (approx. 850-1135 g)
  • 2 tsp black pepper, freshly ground
  • 115 g butter, salted, room temperature
  • 255 g asparagus, trimmed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3962 kJ / 947 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Błonnik
6 g
Sód
1566 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy