Wersje kompatybilne
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
lub 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (opcjonalnie)
-
1
tbsp butter (opcjonalnie)
lub 1 tbsp fresh cream (opcjonalnie)
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
lub 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable Soup
35min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Beef Stroganoff
1h
Spanish tomato sauce
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Stuffed Vegetables
1h 20min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
White Velvet
10min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Asparagus Cream Soup
25 min