Urządzenia i Akcesoria
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
1 tbsp fresh creambutter (opcjonalnie)1 tbsp
Mustard Sauce
-
2 oz heavy whipping creamcream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie) from large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The basic cookbook
177 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Sugar Cookie Pastry
1 godz. 50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 min
Steamed Shrimp
20 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Noodle soup
35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Yogurt Dressing
5 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min