Wersje kompatybilne
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
lub 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
lub 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
lub 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medicine Ball Tea
20 min
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
Creamy Potato Salad
Brak ocen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Ground Bison Meat
35min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Ice Queen Cake
4 Std.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min