Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
TM6 TM5

Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables

3.6 (10 ocen)

Składniki

Velouté, Chicken and Steamed Vegetables

  • 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 1 oz olive oil
  • 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
  • 21 oz water
  • 2 ½ tsp salt, divided
  • 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
  • 17 oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
    lub 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
  • 2 tbsp soy sauce
  • ½ tsp fresh ground pepper
  • ½ tsp sweet paprika (opcjonalnie)
  • 1 tbsp butter (opcjonalnie)
    lub 1 tbsp fresh cream (opcjonalnie)

Mustard Sauce

  • 2 oz cream cheese
    lub 2 oz heavy whipping cream
  • 1 tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
  • 1 egg yolk, from large egg (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1745 kJ / 417 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy