Urządzenia i Akcesoria
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
1 tbsp fresh creambutter (opcjonalnie)1 tbsp
Mustard Sauce
-
2 oz heavy whipping creamcream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie) from large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The basic cookbook
177 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Steamed Peppers
25 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Polenta
1 godz.
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Oatmeal
15 min