Urządzenia i Akcesoria
Fish tagine with tahini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
64 g
Kalorie
4000 kJ /
956 kcal
Tłuszcz
71.6 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Aubergine Bhurta
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with rice
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min