Urządzenia i Akcesoria
Lentil Hummus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
9 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds (see Tip)1 ½ oz
-
slivered almonds1 tbsp
-
14 oz lentils, rinsed and drainedlentils, canned rinsed and drained14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cloves (opcjonalnie)1 pinch
-
red onions chopped to garnish
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
859.1 kJ /
205.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Peas with ham
30min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Baba Ganoush
1h
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Tomatillo Salsa
20min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min