Urządzenia i Akcesoria
Lentil Hummus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
9 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds (see Tip)1 ½ oz
-
slivered almonds1 tbsp
-
14 oz lentils, rinsed and drainedlentils, canned rinsed and drained14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cloves (opcjonalnie)1 pinch
-
red onions chopped to garnish
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
859.1 kJ /
205.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 godz. 25 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cauliflower Steaks
45 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min