Urządzenia i Akcesoria
Lentil Hummus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
9 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds (see Tip)1 ½ oz
-
slivered almonds1 tbsp
-
14 oz lentils, rinsed and drainedlentils, canned rinsed and drained14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cloves (opcjonalnie)1 pinch
-
red onions chopped to garnish
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
859.1 kJ /
205.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min
Hummus
10 min
Tuna Dip
10 min
Peanut Milk
5 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min