Urządzenia i Akcesoria
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
Dough
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sun-dried tomatoes30 g
-
water130 g
-
milk100 g
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled25 g
-
flour500 g
-
olive oil40 g
-
salt1 ½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
olive oil for greasing1 tbsp
-
breadcrumbs for sprinkling2 tbsp
-
pesto rosso50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.3 mg
Białko
10 g
Kalorie
1146 kJ /
273.9 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Basic Black Beans
Brak ocen
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1 godz. 45 min
Slow Cooked Navy Beans
14 godz. 40 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min