Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes

Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    40 g
Dough
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • sun-dried tomatoes
    30 g
  • water
    130 g
  • milk
    100 g
  • sugar
    1 tsp
  • fresh yeast crumbled
    25 g
  • flour
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • salt
    1 ½ tsp
Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
Assembly
  • olive oil for greasing
    1 tbsp
  • breadcrumbs for sprinkling
    2 tbsp
  • pesto rosso
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273.9 kcal / 1146 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 235.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...