Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g unsalted butter, plus extra to grease
- 30 g Parmesan cheese, cubed
- 175 g cream 30%-40% M.F.
- 60 g onions, cut into pieces
- 1 bay leaf, dried
- ½ tsp nutmeg, ground
- 6 black peppercorns
- 1 tsp salt
- 3 eggs, large
- 30 g all purpose white flour
- 1 tbsp chives, fresh, chopped
- ¼ tsp white pepper, ground
- 115 g goat's cheese, peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)
- water, boiling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.3 kJ / 351.7 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 882.5 mg
Alternatywne przepisy
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Brak ocen
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Confit garlic
15min
Apple Pâtes de Fruits
6 Std. 15 Min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min.
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min