Urządzenia i Akcesoria
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
Parmesan cheese cubed30 g
-
cream 30%-40% M.F.175 g
-
onions cut into pieces60 g
-
bay leaf, dried1
-
nutmeg, ground½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
eggs, large3
-
all purpose white flour30 g
-
chives, fresh chopped1 tbsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
goat's cheese peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)115 g
-
water, boiling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.5 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1471.3 kJ /
351.7 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte tatin
2 godz.
Gougères
55 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Béchamel Sauce
15 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min