Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Cream of chard soup
35 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Sweet Rice
1 Std.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min