Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bacon Mayonnaise
20 min
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Salmon tartare
10 min
Chopped onions
5 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Mango yoghurt ice cream
12 godz.
Polenta
1 godz.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Smoothie
5 min