Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Guacamole
10 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Salmon Tartare
25 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Stuffed veggie snails
45 min