Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g vegetable oil
- 100 g onions, cut in halves, sliced (5 mm)
- 500 g chicken breast, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp paprika, hot
- ½ tsp paprika, sweet
- 1 tsp basil, dried
- 1 tsp oregano, dried
- 1 tsp salt, plus extra for cooking rice
- ¼ tsp ground pepper
-
1
tsp chicken stock paste
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
20
g Turkish red pepper paste, mild (Biber salçası)
lub 20 g tomato purée - 250 g rice
- 20 g cornflour (starch)
- 1 - 2 tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Tagine
25min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with rice
1h
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lemon chicken
50min
Avocado Butter
10min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Beef and Tomato Stew
1h 25min