Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetable oil40 g
-
onions cut in halves, sliced (5 mm)100 g
-
chicken breast cut in pieces (2 cm)500 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)400 g
-
water plus extra for cooking rice200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
paprika, hot1 tsp
-
paprika, sweet½ tsp
-
basil, dried1 tsp
-
oregano, dried1 tsp
-
salt plus extra for cooking rice1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
20 g tomato puréeTurkish red pepper paste mild (Biber salçası)20 g
-
rice250 g
-
water
-
salt
-
cornstarch20 g
-
water1 - 2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
2101 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Potato cakes
45 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min