Rassolnik (pickled cucumber soup)
TM6 TM5 TM31

Rassolnik (pickled cucumber soup)

4.8 (38 ocen)

Składniki

  • 200 g pickled cucumber, cut into slices
  • 100 g carrot, cut into slices
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 30 g vegetable oil
  • 70 g tomato paste
  • 300 g chicken hearts (see Variation)
  • 30 g pearl barley, rinsed
  • 1000 g liquid chicken stock
  • ½ tsp sea salt
  • 300 g potatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 10 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • fresh dill, chopped to serve
  • fresh flat-leaf parsley, chopped to serve
  • 60 g sour cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1137 kJ / 272 kcal
Białko
16.8 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
3.4 g
Sód
1241.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy