Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de jus d'abricot
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 300 g de rhum blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 3590 kJ / 857 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat viennois
20min
Sucre pomme-cannelle
5min
Moutarde à la figue
1h
Galette au citron
1h 35min
Liqueur de vin chaud
20min
Liqueur kiba
30min
Sel aromatisé à la sauge
5min
Farine de champignons
5min
Pâtes au cacao
48 Std.
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Sangria blanche aux agrumes
10min
Liqueur aux fruits rouges
25min