Préparation pour pain brioché canneberge-choco

Préparation pour pain brioché canneberge-choco

3.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
25 tranches

Składniki

  • 400 g de farine de blé
  • 70 g de sucre en poudre
  • 100 g amande décortiquée
  • 50 g noisette
  • 200 g de blé en grains
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 20 g de cacao en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 80 g de canneberges déshydratées
  • 60 g de flocons d'avoine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 5 g
Kalorie 730 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...