Pâte à tartiner au pain d'épices
TM6 TM5

Pâte à tartiner au pain d'épices

4.0 (22 oceny)

Składniki

  • 150 g de pain d'épices, coupé en morceaux
  • 75 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
  • 180 g de lait
  • 40 g de purée d'amande (voir "Conseil(s)")

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
5362 kJ / 1278 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
162 g
Tłuszcz
57 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy