![Pâte à tartiner au pain d'épices Pâte à tartiner au pain d'épices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6FA46E4A-4A12-423D-954E-5B3AC77D5993/Derivates/80ea2d12-336b-46bf-a1a0-565ca4715f50.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain d'épices, coupé en morceaux
- 75 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 180 g de lait
- 40 g de purée d'amande (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5362 kJ / 1278 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 162 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Sucre citron-cardamome
2 Std.
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 menit
Pastador aux speculoos
20min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
45min
Pain à la spiruline
2 Std. 40 Min
Speculoos maison
4h 30min
Cake marbré chocolat et courge
1 godz. 45 min
Sucre au thym
Brak ocen
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Pâte à tartiner
15 min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.